Přihlášení

Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Tato sekce fóra slouží pro plánování společných akcí

Téma: Lanka Reichenau 2017

Lanka Reichenau 2017 3 roků 7 měsíců zpět #303

  • K@wka
  • Avatar uživatele K@wka
  • Offline
  • Nováček
  • Příspěvky: 28
  • Karma: 0
Tak ja myslim ze karty,clovece a chlast.
Protoze Standa dorazi v sobotu,Demon v patek pred pulnoci :lol: takze jsme v hajzlu :S
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Lanka Reichenau 2017 3 roků 7 měsíců zpět #304

  • alastor
  • Avatar uživatele alastor
  • Offline
  • Nováček
  • Příspěvky: 25
  • Karma: 0
Ještě bych prosil spustit servery aby byl čas to naladit :-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Lanka Reichenau 2017 3 roků 7 měsíců zpět #305

  • alastor
  • Avatar uživatele alastor
  • Offline
  • Nováček
  • Příspěvky: 25
  • Karma: 0
nesmíš bejt takovej pesimista máme telefony a tak :-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Lanka Reichenau 2017 3 roků 7 měsíců zpět #307

  • Demon Spawn
  • Avatar uživatele Demon Spawn
  • Offline
  • Začátečník
  • Příspěvky: 60
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 0
Já si vezmu v pátek asi půlden dovolenou, abych vypadl z Prahy co nejdřív, ideálně do 4 hodin, pokud to půjde.

Pokud Kawka přiveze věci od Standy, tak roztahat kabely zapojit to zvládne každej. Jen musí Standa napsat, jaké IP si maj potom všichni nastavit na síťovkách.

Zapojení serveru je taky v pohodě, jen dostane asi Kawka od Standy nějakej login do Widlí a spuštění serveru je taky easy, když to zvládne Standovo hezčí polovička ;)

Takže úkoly:

1) Předseda - připravit server, včetně spouštěcích odkazů pro jednotlivé herní servery na ploše
- nastavit IP adresu na serveru a dodat tabulku s IP adresama pro ostatní, nebo nastavit nějakej malej router s DHCPkem před switch
- připravit vše potřebné k odvozu pro Káwinku
- sepsat instrukce pro spouštění serverů, abychom to mohli bez problémů spustit

2) Kawka - přivézt všechny věci od Standy (server + klávesnice/myš/monitor + switch) a taktéž obdržet loginy a IP rozsahy (ideálně vytištěnou tabulku, kde si každej zvolí/napíše IP adresu

3) Všichni přítomní - umístit switch na stolek doprostřed (jako vždycky) a server s příslušenstvím do čela, jak vždycky sedává Standa a aby tam bylo místo i pro Standovo kompa (ideálně nechat celé čelo volné)

4) Všichni - roztahat elektriku a zapojit všechny kabely (elektrika i ethernet) do patřičných dírek :)

5) Demon - po příjezdu vše zkontrolovat


To by mělo být vše, co je potřeba udělat.

Stando pokud by to šlo, potřeboval bych na testování taky pustit server, ideálně od teď do konce víkendu, už jsem si konečně zprovoznil herního kompa :)

Co se týká CoD2, tak se nebráním tomu to vyzkoušet s tím, že hru založíme na jednom z mých kompů, včera jsem to testačně nainstaloval i na pracovní noťas.
Poslední úprava: 3 roků 7 měsíců zpět od Demon Spawn.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Lanka Reichenau 2017 3 roků 7 měsíců zpět #310

  • Demon Spawn
  • Avatar uživatele Demon Spawn
  • Offline
  • Začátečník
  • Příspěvky: 60
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 0
Ještě si všichni povinně stáhnou a nainstalují patche na CoD4 (Modern Warfare)...teda pokud to nemají ze STEAMu, kde se to updatuje samo :)

verze 1.6
www.gamepark.cz/download.asp?id=27697

verze 1.7
www.gamepark.cz/download.asp?id=31035


CoD5 - World At War...pokud se nejedná o STEAM verzi
www.gamepark.cz/hra/call-of-duty-5-world-at-war

- všechny patche stáhnout zde a nainstalovat dle instrukcí
Poslední úprava: 3 roků 7 měsíců zpět od Demon Spawn.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Lanka Reichenau 2017 3 roků 7 měsíců zpět #311

  • Demon Spawn
  • Avatar uživatele Demon Spawn
  • Offline
  • Začátečník
  • Příspěvky: 60
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 0
Spider a všichni ostatní, komu nejede UOčko pořádně ve fullcreenu si povinně stáhnou nejnovější ovladače pro jejich grafické karty

nVidia:
www.nvidia.com/Download/index.aspx
- stačí v rolovátkách vybrat grafiku

ATI Radeon:
support.amd.com/en-us/download

- na obou webech je i možnost automatického zjištění grafické karty...stáhne a nainstaluje to malej prográmek...pokud nevíte co máte za grafárnu, tak asi jediná možnost
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.317 sekund
Powered by Kunena fórum